INFRAROOD SAUNA

De zon is de belangrijkste energiebron op aarde. Tijdens een warme zomerdag ervaren we de weldaad van de zonnestralen op onze huid. Een infraroodsauna werkt op eenzelfde manier als de zon: u krijgt volop positieve energie! Dit kan positief zijn voor de gezondheid. De infraroodstralers van een infraroodsauna verwarmen u van binnenuit . Klinische studies tonen aan dat infraroodwarmte verlichtend werkt bij spier- en gewrichtspijnen. Maar doordat u in een infraroodsauna ook flink transpireert, reinigt u uw lichaam en verbetert u uw weerstand. Wist u dat u in een infrarood sauna tot 7 keer méér gifstoffen kwijtraakt!

Sauna Privada beschikt over een Infrarood sauna voorzien van full spectrum stralers. Full spectrum stralers zorgen niet alleen voor heerlijke ontspanning maar helpen ook bij spier- en gewrichtspijn.

Bij (sport)blessures herstellen spieren sneller bij regelmatig gebruik van een infraroodsauna. Maar ook als men een buitensport beoefent is het heerlijk om voor het sporten even gebruik te maken van de infraroodsauna. Daarnaast bevordert het gebruik van de infraroodsauna de stofwisseling. Veel artsen bevelen het gebruik van infrarood therapie aan bij sportblessures en chronische pijnen wat door klinische studies is aangetoond.

Afvallen in de infraroodsauna

Een sessie in een infraroodcabine is niet alleen goed voor uw spieren en gewrichten, tijdens de sessie verbrandt u ook een hoog aantal calorieën. Onderzoek heeft aangetoond dat u tijdens een sessie van 30 minuten tot 600 calorieën verbrandt, terwijl u heerlijk ontspant in de infraroodsauna.

RESERVEER NU